Jan Siebenheller
Verbouwingen Voormalig slagerij volledig verbouwd

In 2016 is een voormalig Huissense slagerij omgetoverd tot een moderne constructie. De twee panden op de Langestraat 11 en 15 zijn samengevoegd en gerenoveerd tot een duurzaam bouwwerk in klassieke, vooroorlogse Delftse stijl, gemixt met de bouwstijl uit de jaren ’30. Zo zijn de plafonds naar hoge proporties teruggebracht en is hedendaagse architectuur en materiaal gebruikt om tot een passende oplossing te komen.

De slachterij bestond voorheen volledig uit Cedar hout. Dit hout is gerecycled en ingezet als bouwmateriaal voor het schuurtje achterin de tuin. Het gebruik van duurzaam en onderhoudsvrij Douglas hout is consequent doorgezet in het nieuwe ontwerp. Het resultaat: een prachtig bouwwerk met een natuurlijke en zeer eigentijdse uitstraling.

Al jaren hadden wij de wens een huis te bouwen op eigen grond, een bijzonder project. Voor deze opdracht hebben wij de hulp ingeroepen van allrounder Jan Siebenheller. Op een kundige en creatieve manier ontwierp…

Lees referentie