Projecten Met trots laat ik u onderstaande projecten zien. Kijkje nemen?

Een diversiteit aan (bouw)ervaring zichtbaar.

Aan ervaring geen gebrek. Om een goed overzicht te even van wat ik, uiteraard samen met mijn team, heb uitgevoerd, is er een onderverdeling gemaakt in 3 type bouwprojecten. 40 jaar (bouw) ervaring is helaas niet op één website te vangen, maar hopelijk laat ik met deze voorbeelden zien dat ik niet voor een bepaalde stijl of uitvoering kies, ik sluit mijn werkzaamheden aan bij uw wensen. Alles in overleg, alles in volledige transparantie.

Achter blok 1 "Verbouwingen" vindt u een verscheidenheid aan verbouw projecten. Van een (in mijn ogen) simpele aanbouw aan een bestaande woning, tot een complete renovatie van een verouderde locatie (woning of pand). Een verbouwing is altijd een wijziging op een bestaand pand. Ervaring bij deze projecten is belangrijk om gedurende het traject de juiste keuzes te maken.  

Blok 2 "Woningbouw" laat een selectie zien van de nieuwbouw projecten die ik van A tot Z heb mogen uitvoeren. Prachtige woonhuizen uitgevoerd in heel veel verschillende stijlen. De stijl kiest u zelf, de bouwkundige keuzes begeleidt ik u bij. De bouwblokken laten overzichtelijk zien welke stappen er te doorlopen zijn in zo'n proces. 

"Utiliteitsbouw" beslaan alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Hiermee laat ik zien dat ik alles oppak. Met mijn pragmatische aanpak benader ik een groot project met dezelfde kwaliteiten als een klein project. Korte lijnen, transparante en simpele communicatie en een sterk bouwkundig advies. Als ik u kan helpen met uw bouwproject, van klein tot groot, dan doe ik dat met AL mijn "bouw passie" en nooit half.