6. Vergunningen » SiebenhellerBouw.nl
6. Vergunningen Direct de juiste vergunningen.

Particulier

De omgevingsvergunning aanvragen. Hier komt nogal wat bij kijken, waar houd ik rekening mee en waarmee niet? Waar let ik op bij de aanvraag? Al dat soort vragen krijgt u antwoord op. De vergunning wordt voor u zorgeloos aangevraagd, u merkt hier vrijwel niets van.

Een vergunningaanvraag is deels bijzaak, maar niet minder belangrijk. Tijdens deze fase wordt u volledig ontzorgd, zodra uw gegevens bekend zijn ga ik aan de slag. Een omgevingsvergunning (bouwvergunning) aanvragen bij de omgevingsdienst moet foutloos gebeuren. Hierin maak ik de juiste afwegingen om uw aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen (door een zo volledig mogelijke aanvraag in te dienen). Ook hier geldt: in één keer goed! 

Vergunningen aanvragen

Zakelijk

Wet- en regelgeving speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een project. Slimme keuzes maken bij de aanvraag kunt u als opdrachtgever vele euro's opleveren, bijvoorbeeld in de vorm van subsidiegelden bij duurzaam bouwen. De aanvraag wordt volledig door mij uitgevoerd en gevolgd.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van diverse fiscale subsidieaanvragen zoals de EIA (Eenergieinvesteringsaftrek) helpt u als opdrachtgever om de juiste keuzes te maken bij de aanvraag. 

Vergunningen aanvragen

In de afgelopen 25 jaar heb ik diverse bouwprojecten met vertrouwen neergelegd bij Jan Siebenheller van SiebenhellerBouw. Denk hierbij aan nieuwbouwopdrachten, diverse verbouwingen en aanpassingen die gedaan…

Lees referentie