8. Plannen » SiebenhellerBouw.nl
8. Plannen Wij bouwen op tijd.

Particulier

Tijdens de brainstorm had u al een vrij specifieke richtlijn ontvangen wanneer de bouw zou kunnen starten en wanneer of eindelijk kan gaan genieten van uw investering. In dit bouwblok wordt er een concept detailplanning opgesteld door mij. Deze planning gaat mee in de aanbesteding voor de aannemer.

In deze fase stellen we de uitvoeringsplanning op. Hiermee wordt er rekening gehouden met ijs en weder dienende (vorst en regenverlet) periode en werkbare werkdagen van de aannemer. Dit is de planning waarin de definitieve oplevering van uw project wordt bepaald. En daarmee ook de verhuisdatum! 

Heeft u alleen vragen over een bestaande bouwplanning? Dan kunt u ook bij mij terecht. Ik help u graag verder. 

Planning maken

Zakelijk

Het plannen en organiseren van een bouwproject is minstens net zo belangrijk als een reƫle begroting. Door met voortschrijdend inzicht te plannen zorg ik ervoor planningen behaald worden, van kleine tot grote projecten en bijbehorende risico's. Van mijlpalen planning tot detailplanning, goed bouwmanagement is vooruitzien.

Vanuit het intakegesprek krijg ik een beeld van de bouw. Hierna ga ik bij het bouwblok 'Plannen' de bouw of uw project ontleden in detail. Op basis hiervan kan ik een tijdspanne aangeven per onderdeel (afgeleid van de kostprijs, PVE en de levertijden). Na deze stappen volgt een overall planning dusdanig gedetailleerd waarmee de aannemer kan starten (in sommige gevallen een onderdeel van de overeenkomst).  

Planning maken

In de afgelopen 25 jaar heb ik diverse bouwprojecten met vertrouwen neergelegd bij Jan Siebenheller van SiebenhellerBouw. Denk hierbij aan nieuwbouwopdrachten, diverse verbouwingen en aanpassingen die gedaan…

Lees referentie