11. Opleveren » SiebenhellerBouw.nl
11. Opleveren Objectief oog voor detail.

Particulier

Iedere (ver)bouw(ing) heeft een oplever- en onderhoudstermijn. Bij de oplevering met de aannemer ben ik uw steun en toeverlaat, hierbij kunt een scherp oog altijd goed gebruiken en voorkomt latere zorgen. Samen lopen we door uw bouwproject en kijken we of de aannemer de puntjes op de i heeft gezet.

Ook het meer- en minderwerk wordt besproken. Uiteraard niet te vergeten is de onderhoudstermijn, dit is de termijn waarin de gebreken verholpen worden. Meestal bestaat deze termijn uit de eerste 3 maanden na de oplevering voor een woonhuis. 

Hulp bij oplevering

Zakelijk

De oplevering van een bouwproject vergt een scherp oog. Ook de aannemer heeft controle nodig om de gevraagde kwaliteit te kunnen leveren. Mijn bijdrage hierbij zorgt ervoor dat onduidelijkheden uit de lucht worden gehaald en/of worden opgelost.

Ook het meer- en minderwerk wordt besproken. Uiteraard niet te vergeten is de onderhoudstermijn, dit is de termijn waarin de gebreken verholpen worden. Meestal bestaat deze termijn uit de eerste 3 tot 6 maanden na de oplevering voor een project (afhankelijk van de projectomvang). 

Hulp bij oplevering

Al jaren hadden wij de wens een huis te bouwen op eigen grond, een bijzonder project. Voor deze opdracht hebben wij de hulp ingeroepen van allrounder Jan Siebenheller. Op een kundige en creatieve manier ontwierp…

Lees referentie