7. Bestekken » SiebenhellerBouw.nl
7. Bestekken De juiste prijs-kwaliteit bepalen.

Particulier

Nee geen mes, lepel of vork! Een bestek is een werkomschrijving voor de aannemer. Op basis hiervan worden er door mij diverse offertes opgevraagd in de stap "Aanbesteden". Het bestek is van cruciaal belang. Hierin staat tot op de punt en komma beschreven wat u verwacht van de aannemer bijv. "Sanitair Grohe o.g. = of gelijkwaardig".

In het bestek staan de technische en administratief juridische voorwaarden voor een goed verloop en de juiste oplevering van de bouw. Daarmee is het bestek leidend, boven zowel de tekening als de aannemersovereenkomst. Het is een leidraad op basis waarvan de aannemer een prijs afgeeft en vervolgens aan het werk gaat. 

Bestek aanvragen

Zakelijk

De materialen, de omschrijving van het bouwwerk, de technische en jurdische bepalingen, de uitvoeringsvoorwaarden en de bestektekeningen: in een bestek of bouwbestek wordt er vastgelegd wat er gebouwd gaat worden en hoe deze werkzaamheden (conform welke richtlijnen) moeten worden uitgevoerd.

Bestek aanvragen

Via via zijn wij bij Jan terecht gekomen voor een bouwkundig advies. Wij hadden een oud pand op het oog in Driebergen waar wij graag een showroom, werkplaats en appartement in wilde realiseren. Jan is met ons…

Lees referentie