4. Begroten » SiebenhellerBouw.nl
4. Begroten Geen verrassing in bouwkosten

Particulier

Een goede begroting geeft een reëel beeld van de te verwachten kosten van uw (ver)bouwproject. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring in het vak en u merkt dat aan mijn vuistregels, deze worden wanneer nodig voorzien van een update (het prijspeil in 2008 was tenslotte anders dan dit jaar). Ook hoofdrekenen is een kracht waarmee ik u versteld laat staan!

Op basis van wensen en eisen, uw budget en mijn kennis van bouwkosten, geef ik een reële begroting af waarmee we aan de slag kunnen. Afhankelijk van het project kiezen we voor de gewenste detaillering om u de juiste inzichten te geven in de kosten van uw project. In de volgende stap gaan we ontwerpen... Weer een stap dichterbij uw droom! 

Begroting aanvragen

Zakelijk

Investeringen worden louter gedaan op basis van een gedegen (investerings)begroting. Jarenlange ervaring, duizenden projecten verder en een gezonde dosis boerenverstand zijn randvoorwaardelijk voor een begroting waar u en/of uw investmentboard binnen no-time akkoord op geeft.

Dat akkoord komt niet uit de lucht vallen. Een goede budgettering is cruciaal. Een project bestaat uit meerdere fases, voor deze fases bereken ik de bouwkosten en de stichtingskosten. Uiteraard berekenen we ook, desgewenst, de exploitatie- en levensduurkosten. Een zogenaamde meerjarenbegroting. Deze begroting bestaat uit een totaal overzicht van de afschrijfperiodes van de verschillen de onderdelen met daaraan gekoppeld de financiële kengetallen.  

Begroting aanvragen

Al jaren hadden wij de wens een huis te bouwen op eigen grond, een bijzonder project. Voor deze opdracht hebben wij de hulp ingeroepen van allrounder Jan Siebenheller. Op een kundige en creatieve manier ontwierp…

Lees referentie