9. Aanbesteden » SiebenhellerBouw.nl
9. Aanbesteden Uw bouwpartner kiezen.

Particulier

Nu hebben we alles klaar staan voor het aanvragen van de offertes bij aannemers, het vergelijken van deze offertes en het kiezen van een geschikte partij of meerdere partijen. Ik ondersteun en geef advies voor de te maken keuze op dit gebied. Als de keuze gemaakt is dan stellen we de opdrachtbevestiging op. We gaan aan de slag!

Tijdens deze offerteaanbesteding worden er diverse partijen uitgenodigd die aan de selectiecriteria voldoen. Deze (kwaliteits)criteria stel ik samen met u op. Op deze manier leggen we de basis voor de gunning van het werk, waarbij de prijs vervolgens leidend en vergelijkend is. Iedere partij schrijft in op basis van het bestek. De meestvoordelige inschrijving is koopman. 

Aanbesteding controleren

Zakelijk

We zijn nog steeds gewend in Nederland om met hoofdaannemers bouwprojecten te maken. Alleen is dit niet altijd noodzakelijk. Door te werken met subcontractors (“onder”aannemers) kunt u als opdrachtgever al snel 5% tot 10% van de totale bouwkosten besparen door zelf als hoofdaannemer op te treden en een vakman, zoals mijzelf, samen met de subcontractors de bouw te laten verwezenlijken.

Op deze manier zorgen we voor een goede afstemming tussen partijen met als doel faalkosten te minimaliseren. De jaarlijkse faalkosten binnen de bouw komen al op een bedrag van 6 miljard euro. Dit is vaak de oorzaak van miscommunicatie binnen (bouw)projecten. Door scherp te zijn en toe te zien op de afstemming tussen bouwpartners voorkom ik een groot deel van de faalkosten. 

Aanbesteding controleren

Baexem Investement B.V. besteedt het onderhoud van haar panden uit aan Siebenheller. Daarnaast kunnen huurders met technische vragen of klachten zich direct tot Siebenheller wenden. Die beoordeelt het probleem…

Lees referentie